POMPE CU PINIOANE

reparatie pompa a4vg71
REPARATII POMPE CU PINIOANEhydraulic univers srl
LIVRARE RAPIDA DIN STOC SI LA CEREREhydraulic univers srl
CONSTRUCTIE LA COMANDA hydraulic univers srl
CONSTRUCTIE DUPA MODELUL VECHI hydraulic univers srl
ASISTENTA MOBILA hydraulic univers srl
O pompa cu angrenaj este o pompa mecanica care misca lichide prin utilizarea a doua roti dintate. Lichidul curge sub presiune de la intrarea pompei la descarcarea n spatiul format de rotile dintate. Micile distante dintre peretii camerei de pompare si rotile dintate sunt de aproximativ 10 m si genereaza o etansare stransa, impiedicand astfel curgerea lichidului prin admisie. Angrenajele de pompare sunt capabile sa produca presiuni interne foarte mari si sunt adesea utilizate pentru pomparea lichidelor precum apa, ulei dar si a altor lichide.
Aceste pompe pot fi simple duble sau multiple si sunt disponibile in diferite formate de montaj, inclusi SAE si DIN. Sunt folosite cu succes in domeniul hidraulic de marile companii producatoare de utilaje agricole si de constructii, indeplinind o multitudine de sarcini cu o eficienta ridicata.
Pentru clienti care ale caror pompe nu mai au placuta de indentificare sau codul pansonat nu se mai poate descifra, putem construi la comanda dupa dimensiunile pompelor uzate, altele noi cu livrare rapida de 3 zile sau 5-7 zile in cazul modelelor mai complexe.
Pentru mai multe detalii, puteti accea pagina de contact sau ne puteti trimite email la adresa hydraulicunivers@yahoo.com
hydraulic univers srl