Hydraulic Univers SRL

Firma noastra.
Hydraulic Univers este o firma cu capital 100% privat si venim in intampinarea posesorilor de utilaje, prin comercializarea unei game largi de piese de schimb pentru pompele hidraulice si hidromotoarele celor mai consacrate firme din domeniul hidraulici.

Colaborarea noastra cu furnizori de renume din acest domeniu, ne ofera un avantaj important pe piata romaneasca, avand preturi accesibile atat pentru marile firme care isi desfasoara activitatea in domeniul utilajelor hidraulice, dar in special si persoanelor fizice posesoare de utilaje.
Comercializam piese de schimb pentru pompe si hidromotoare cu pistoane axiale, cu pistoane radiale, cu palete si pinioane.

La cererea clientului putem furniza pompe complet construite in atelierele partenerilor nostri, dar si componente originale, O.E.M

Toate produsele comercializate de noi respecta normele de siguranta, calitate si normele impuse de UE, ele fiind rezultatul anilor de experienta in domeniu al producatorilor nostri si sunt certificate ISO SGS-VCA** ..

Pentru mai multe detalii despre firma noastra, si despre produsele comercializate de noi, va rugam sa ne contactati la:
hydraulicunivers@yahoo.com